Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

23. siječnja 2019.

Nominacije za WinDays19 Technology otvorene do 31.1.

Technology konferencija donosi više od 100 predavanja i pregled aktualnih tehnoloških trendova i novosti, a više o nominacijama predavanja saznajte u nastavku članka.

Već tradicionalno velik broj predavanja na konferenciju ulazi putem procesa nominacija predavanja. Nominacije su otvorene za sve zainteresirane koji se na konferenciji žele naći u ulozi predavača, a o predavanjima koja ulaze u službeni konferencijski program odlučuje programski odbor. Nominacije predavanja za konferenciju WinDays19 Technology otvorene su u sljedećim smjerovima i temama:

  • Moderno radno okruženje – upravljanje promjenama, integrirana komunikacijska platforma, Microsoftove SaaS usluge, sigurnost, upravljanje uređajima
  • Aplikacije i infrastruktura - kontejnerske tehnologije u Azureu, DevOps tehnologije, moderna IT infrastruktura (SDI – software defined infrastructure), „serverless“ tehnologije, projekti otvorenog koda
  • Platforma za poslovne aplikacije - tehnologije Power Apps, Microsoft Flow, Power BI, Dynamics 365
  • Podaci i umjetna inteligencija - strojno učenje, Natural Language Processing, računalni vid i govor, sustavi za Big Data analitiku, jezici za znanost o podacima

Svi potencijalni predavači koji žele nominirati predavanje i sudjelovati na konferenciji WinDays19 Technology u svojstvu predavača, svoja predavanja mogu prijaviti na službenoj web stranici WinDays19, na podstranici za nominacije predavanja na web odredištu https://www.windays.hr/nominacija.

Nominacije predavanja otvorene su do 31. siječnja 2019. u ponoć. Za sve dodatne informacije potencijalnim predavačima dostupna je e-mail adresa nominacije@windays.hr, na koju mogu uputiti sva pitanja.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.