Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

20. prosinca 2019.

Jubilarna 20. WinDays konferencija u Rovinju

WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, vraća se u Istru proslaviti svoj 20 rođendan. Održat će se u hotelima Lone i Eden u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020.

WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, iduće godine vraća se u Istru da bi proslavila svoj 20 rođendan. Održat će se u hotelima Lone i Eden u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020. godine.  Četiri programska dana donijet će WinDays20 Business i WinDays20 Technology, koji će imati zajedničku konferencijsku temu: umjetnu inteligenciju, tehnologiju koja će u potpunosti promijeniti način na koji poslujemo i živimo. Organizator očekuje da će jubilarno 20. izdanje okupiti više od 2000 sudionika koji će moći poslušati više od 150 predavanja.

WinDays20 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 21. i 22. travnja. Prvi konferencijski dan donijet će nekoliko programskih smjerova fokusiranih na ključne industrijske grane: financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, obrazovanje i javnu upravu. Program drugog dana bit će usmjeren na umjetnu inteligenciju i različite načine na koje ona može transformirati poslovanje.

WinDays20 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 22. do 24. travnja. Tijekom tri dana donijet će više od 100 predavanja koja će se baviti najaktualnijim tehnološkim temama, od sigurnosti, privatnosti i IoT-a do umjetne inteligencije, DevOpsa i rješenja temeljenih na otvorenom kodu. Nominacije za WinDays20 Technology su otvorene , a svi potencijalni predavači mogu nominirati svoja predavanja do 22. siječnja 2020.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje online, a sve do 9. veljače 2020. mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.