Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

13. ožujka 2020.

20. WinDays konferencija 22. travnja donijet će WinDays virtualni dan, a sudionike okupiti u novom jesenskom terminu

WinDays20 powered by Microsoft održat će se u novom jesenskom terminu. Konferencija će ubrzo obavijestiti sudionike o novom terminu održavanja.

U svakom trenutku prioriteti WinDays20 konferencije su zdravlje i sigurnost sudionika pa je organizacijski tim, obzirom na globalnu javnozdravstvenu situaciju te preporuke relevantnih tijela vezane za prevenciju od koronavirusa, odlučio pomaknuti termin održavanja konferencije. WinDays20 powered by Microsoft održat će se u novom jesenskom terminu. Konferencija će ubrzo obavijestiti sudionike o novom terminu održavanja.

Travanj je već dvadeset godina sinonim za WinDays konferenciju, a ta tradicija održat će se i ove godine. Za sve registrirane sudionike konferencija će u srijedu, 22. travnja, održati WinDays virtualni dan, tijekom kojeg će online moći poslušati odabrana Business i Technology predavanja koja će dati najbolji uvod u jesenski program. Svi sudionici će dobiti obavijest o programu WinDays virtualnog dana te o kanalu putem kojeg će moći pratiti predavanja.

Svima koji su već osigurali kotizaciju i smještaj za WinDays20 konferenciju u travnju, oboje vrijedi za novi jesenski termin konferencije, a, ukoliko nisu u mogućnosti sudjelovati, nemaju razloga za brigu jer će dobiti povrat novca. WinDays tim želi svim sudionicima puno zdravlja u nadolazećim danima, pazite jedni na druge i vidimo se na jesen još bolji i jači.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.