Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Novosti

21. prosinca 2020.

U zdravom tijelu zdrav duh uz WinDays20 workout

Na ovogodišnjim WinDaysima imali ste priliku relaksirati se uz našu trenericu Dušu Petošić Tripalo, razgibati svoje tijelo i mišiće prije početka konferencije i nakon dugog sjedenja uz računalo prateći live prijenos predavanja.

Čitajte dalje

9. prosinca 2020.

Era umjetne inteligencije je tu i može promijeniti naše živote onako kako su to učinili pametni telefoni

Završili su 20. WinDaysi u online formatu, koje su putem live streama pratila 742 sudionika. Donijeli su više od 60 predavanja, 2 keynotea i 8 panel diskusija, na kojima se razgovaralo o sigurnosti, alatima za kolaboraciju, umjetnoj inteligenciji i DevOpsu, ali i o temama koje su važne za poduzetnike, kao što su omogućavanje boljeg okruženja za poslovanje u Hrvatskoj te ulaganje u startupe. WinDays21 održat će se u jesen 2021. u Rovinju.

Čitajte dalje

4. prosinca 2020.

Skupljajte WinCoine i osvajajte nagrade

Brojne konferencijske aktivnosti nose vam WinCoin bodove i mogućnost osvajanja dnevnih nagrada i glavnih nagrada – električnog bicikla, vikenda za dvoje u Maistra hotelu i električnog romobila.

Čitajte dalje