Nominacija predavanja

Dobrodošli na nominaciju predavanja za Microsoft WinDays18 Technology konferenciju!

 noveNominacije predavanja otvorene su do 14. veljače 2018. Klikom na gumb ispod ovog teksta otvorit će vam se forma u koju ćete unijeti potrebne podatke za nominaciju. Nominacije su besplatne, a moguće je nominirati neograničen broj predavanja.

Nakon zatvaranja nominacija Content tim će evaluirati prijave i odabrati predavanja koja će ući u službeni program WinDays18 Technology konferencije. Obavijest o prihvaćanju ili odbijanju vašeg predavanja primit ćete putem e-maila krajem veljače, odnosno početkom ožujka 2018.

Za sva ostala pitanja vezano uz proces nominacija, možete se obratiti na nominacije@windays.hr, a informacije ćete pronaći i na WinDays blogu.

Glavnim predavačima na WinDays18 Technology organizator osigurava smještaj u dvokrevetnoj sobi u hotelu Valamar Diamant na kopnu ili u trokrevetnoj / četverokrevetnoj vili na WinDays otoku tijekom trajanja Microsoft WinDays18 Technology konferencije te snosi troškove kotizacije. Smještaj u jednokrevetnoj sobi moguć je u hotelu na kopnu uz nadoplatu, a više detalja dobit ćete putem e-maila o prihvaćanju vašeg predavanja.

Dodatni i odbijeni predavači ostvaruju pravo na povoljniju cijenu kotizacije za konferenciju, a smještaj podmiruju o svom trošku.

Organizator predavačima ne podmiruje troškove putovanja.

Za sve nove konferencijske predavače u drugoj polovici ožujka će biti organizirana obvezna edukacija, a informacije o detaljima bit će poslane potvrđenim predavačima putem e-maila.

Microsoft WinDays18 Technology konferencija održat će se u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču od 25. do 27. travnja 2018.

Rok za nominaciju predavanja je istekao.