Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Nominacija predavanja

Dobrodošli na nominaciju predavanja za WinDays20 Technology konferenciju!

 Nominacije predavanja otvorene su do 10. kolovoza 2020. Klikom na gumb ispod ovog teksta otvorit će vam se forma u koju ćete unijeti potrebne podatke za nominaciju. Nominacije su besplatne, a moguće je nominirati neograničen broj predavanja.

Nakon zatvaranja nominacija Content tim će evaluirati prijave i odabrati predavanja koja će ući u službeni program WinDays20 Technology konferencije. Obavijest o prihvaćanju ili odbijanju vašeg predavanja primit ćete putem e-maila tijekom kolovoza 2020.

Za sva ostala pitanja vezano uz proces nominacija, možete se obratiti na nominacije@windays.hr.

Glavnim predavačima na WinDays20 Technology organizator osigurava smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Amarin tijekom trajanja WinDays20 Technology konferencije te snosi troškove kotizacije. Smještaj u jednokrevetnoj sobi moguć je uz nadoplatu, a više detalja dobit ćete putem e-maila o prihvaćanju vašeg predavanja.

Dodatni i odbijeni predavači ostvaruju pravo na povoljniju cijenu kotizacije za konferenciju, a smještaj podmiruju o svom trošku.

Organizator predavačima ne podmiruje troškove putovanja.

WinDays20 Technology konferencija održat će se u hotelima Lone i Eden u Rovinju od 28. rujna do 1. listopada 2020.

Krenite s nominacijom

Otvaranje novog korisničkog računa

Zbog GDPR-a korisnički računi od prošlih godina nisu više dostupni.