Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Nominacija predavanja

Dobrodošli na nominaciju predavanja za WinDays19 Technology konferenciju!

 Nominacije predavanja otvorene su do 31. siječnja 2019. Klikom na gumb ispod ovog teksta otvorit će vam se forma u koju ćete unijeti potrebne podatke za nominaciju. Nominacije su besplatne, a moguće je nominirati neograničen broj predavanja.

Nakon zatvaranja nominacija Content tim će evaluirati prijave i odabrati predavanja koja će ući u službeni program WinDays19 Technology konferencije. Obavijest o prihvaćanju ili odbijanju vašeg predavanja primit ćete putem e-maila tijekom veljače 2019.

Za sva ostala pitanja vezano uz proces nominacija, možete se obratiti na nominacije@windays.hr, a informacije ćete pronaći i na WinDays blogu.

Glavnim predavačima na WinDays19 Technology organizator osigurava smještaj u dvokrevetnim sobamau sklopu Amadria Parka tijekom trajanja WinDays19 Technology konferencije te snosi troškove kotizacije. Smještaj u jednokrevetnoj sobi moguć je uz nadoplatu, a više detalja dobit ćete putem e-maila o prihvaćanju vašeg predavanja.

Dodatni i odbijeni predavači ostvaruju pravo na povoljniju cijenu kotizacije za konferenciju, a smještaj podmiruju o svom trošku.

Organizator predavačima ne podmiruje troškove putovanja.

WinDays19 Technology konferencija održat će se u Amadria Parku u Šibeniku od 3. do 5. travnja 2019.

Rok za nominaciju predavanja je istekao.