To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Usporedba popularnih CI/CD alata

CI/CD izraz je postao trend i jednostavno svi težimo uspostavi ovog sve popularnijeg procesa. U ovu svrhu možemo koristiti dosta alata i jednostavno je teško odabrati s kojim krenuti. Neki alati su jeftiniji, neki skuplji, neki pružaju više, a neki manje mogućnosti, ići na cloud varijantu ili ipak on-prem... Pitanja je svakako previše, ali glavno je ono što nama uistinu od svega toga treba i kako odabrati alat koji će zadovoljiti naše potrebe. Dođite na ovo predavanje kako bi zajedno pokušali razjasniti spomenute potrebe i izabrati ono što najbolje odgovara. Vidimo se!


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Dalibor Raičković

100 POSTO

Bavi se programiranjem još od osnovne škole (bilo je to vrijeme QBasic-a). Prije svega je web developer, ali niti jedna od tehnologija mu nije strana. Iza sebe broji veliki broj uspješno završenih projekata, a velik dio radnog vremena posvećuje i raznim devops aktivnostima. U slobodno vrijeme se bavi IoT-om i povezuje sve što se povezati može.

Share with friends