To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

The first-hand difference between running a Services and Product business

Nothing has changed the world in the past couple of decades more than software. Typically, software companies come in one of two camps - a service-based or a product-based business.

Although both kinds are tech companies, the differences between running them are huge and require completely different approaches.

Tomislav has successfully started both a design and development agency called Infinum and a SaaS business called Productive. He'll talk about the strategies, tactics and challenges of starting, growing and running these businesses effectively.

0 comment(s)

Session materials

Tomislav Car

INFINUM d.o.o.

Tomislav Car je suosnivač i CEO tvrtke Infinum, agencije za dizajn i razvoj softvera koja postoji 14 godina i u kojoj trenutno radi preko 180 ljudi. Infinum dizajnira i razvija mobilne i web aplikacije za klijente diljem svijeta te ima urede u Americi i Europi. Klijenti s kojima rade dolaze iz različitih industrija kao što su financije, telekomi, maloprodaja, turizam i mnoge druge.
U zadnjih nekoliko godina, Infinum intenzivno radi i na razvoju SaaS proizvoda pod nazivom Productive. Ovaj web alat namijenjen je za profitabilno vođenje agencija i prerastao je iz internog alata u vrlo uspješan samostalni biznis.
Osim što se bavi Infinumom, Tomislav je suosnivač i investitor tvrtke Circuitmess koja se pod vodstvom Alberta Gajšaka bavi proizvodnjom i prodajom zabavnih i edukativnih elektroničkih proizvoda.

Only registered participants can comment the conference via WinDays application.

app.windays.hr

Share with friends