To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

"Svi za jednog, jedan za sve! "

Naslovna rečenica koja će nas uvijek podsjetiti na vječno geslo Dumasovih glavnih junaka, mušketira. No, ukoliko bismo ju postavili u kontekst Microsoftovih alata, prvo čega bismo se sjetili su Teamsi.

Posljednje dvije godine Teamsi su od uobičajenog MS alata napredovali do – nezamjenjivog. Početna vizija kreiranja aplikacije koja u jednom prozoru pruža potpun pregled svih ostalih i tako omogućuje neometan rad i efikasnu svakodnevnicu je svakako ostvarena. Osim toga, Microsoft iznimno efikasno osluškuje potrebe svojih korisnika tako da Teamsi iz mjeseca u mjesec postaju sve bolji, brži i korisniji.
Sustavan pregled aktivnosti, lakoća međusobnog komuniciranja, mogućnost dodatnih pohrana i rad u jednom pregledniku, detaljno filtriranje, organizacija timova i opcije Outlook kalendara samo su pojedinačne funkcionalnosti koje podižu aplikaciju na jedan, viši i kvalitetniji nivo.

Cilj ovog predavanja je prikazati kako Teamsi omogućuju prikaz svih potrebnih alata unutar jednog prozora te iznimno smanjuju potrebu za otvaranjem dodatnim aplikacija uključujući i one za aktivan rad poput Worda, Excela ili Power Pointa.

Spomenula sam tek neke od opcija, ali zaključak ne izmiče. Ovime je zaista kreirana situacija u kojoj, bez sumnje, možemo tvrditi da su Teamsi utjelovili rečenicu iz naslova i postali alat koji objedinjuje sve, a pritom ne izostavljajući ni jednog.

Dakle, pojednostavimo – jedan za sve, svi za jednog = Microsoft Teams. 😊

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Katarina Zenko

INFOCUMULUS d.o.o.

Katarina Zenko radi kao konzultant u tvrtci InfoCumulus d.o.o.
Tijekom dosadašnjeg radnog iskustva stekla je znanja na područjima konzaltinga, organizacije, marketinga te istraživanja tržišta.
Trenutni radni fokus usmjeren je na projekte adopcije i change managementa raznih Cloud alata.
Također, InfoCumulus je odnedavno član Span grupe čime joj se dosadašnja ekspertiza i obujam projekata proširio i na druga zanimljiva područja.

Share with friends