To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Sigurna prijava uz Azure AD Conditional Access

Živimo u izazovno doba kada treba istovremeno biti i fleksibilan za potrebe organizacije, kroz rad s različitih lokacija, s različitih uređaja, operacijskih sustava i platformi, a gdje opet treba štititi pristup poslovnim informacijama. Napadi na korisnički identitet su postali vrlo česti, automatizirani, robusni i kompleksni a gjde sama višestruka autentikacija vjerojatno nije dovoljna. Na predavanju ćemo proći i pokazati, temeljem iskustva iz prakse, razne načine sigurne prijave uz korištenje funkcionalnosti Azure Active Directory Conditional Access u različitim scenarijima, načinima pristupa, granulaciji po korisniku, statusu uređaja, lokaciji prijave i drugo.

U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Hrvoje Kusulja

3 PRO d.o.o.

Hrvoje Kusulja, struč. spec. ing. IT, ujedno i Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Office Servers and Services i Azure te Microsoft Certified Trainer (MCT). Osnivač i operativni direktor tvrtke 3 PRO, Microsoft Gold Partnera specijaliziranog za savjetovanje na IT projektima, sistem integraciju i razvoj na Microsoft platformi, kako za On-premise tako i za Cloud, a ponajviše hibridni modeli. Inače IT sistem inženjere po vokaciji, ali i razvojni u duši, s preko 10 godina iskustva u IT struci uspijeva kvalitetno balansirati najnovija Microsoftova infrastrukturna rješenja s aplikativnim zahtjevima, paralelno radeći na sistem inženjerskim poslovima (IBM Enterprise sustavi, Microsoftova rješenja – Windows Server, Exchange, System Center, Dynamics CRM, SharePoint, Office 365 i Azure rješenja u oblaku,…). Posljednjih nekoliko godina svoje duboko infrastrukturno znanje usmjerava u kvalitetno vođenje razvojnih projekata, baziranih primarno na Microsoft .NET tehnologiji. Nositelj brojnih Microsoft i IBM certifikata, kao i primatelj raznoraznih nagrada i priznanja još iz srednjoškolskih i studentskih dana (brončana medalja na INPEX 2008, student godine svih 5 godina studija,…). Svjestan fundamentalne važnosti Cloud tehnologija, i načina na koje one mijenjaju naš odnos prema IT rješenjima, maksimalno je posvećen usavršavanju na tom području i pozicioniranjem vlastite tvrtke u odgovarajućem smjeru sa ciljem dugoročnog uspjeha i zadovoljstva svojih korisnika.

Share with friends