To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Praktičan vodič za monitoring Azure infrastrukture i virtualnih mreža

Ispravna i stabilna mrežna povezanost je od ključne važnosti za dostupnost Azure servisa i infrastrukture. Kada događaji "krenu po zlu" a virtualne mašine i aplikacije više nisu dostupne, što učiniti? Pojavili su se problemi s VPN uređajima, mrežnim konekcijama ili Network Security grupama? Kako saznati gdje se pojavio problem i kojim alatima se poslužiti za detekciju problema u komunikaciji na Azure mrežama i konekcijama? Azure je svakim danom bogatiji alatima i mogućnostima, a na ovom predavanju upoznajte Network Watcher, Network Monitor i ostale moćne alate koji će vam pomoći da dijagnostiku i rješavanje problema mrežne povezanosti obavite brzo, lako i bezbolno!

0 comment(s)

Session materials

Saša Kranjac

Kranjac

HR:
Saša je Security i Azure Specialist, IT Instruktor i Predavač sa više od dvadeset godina iskustva. Počeo je programirati u Assembleru, nakon toga susreo se sa Windows NT i otada se svakodnevno druži s popularnim „Prozorima“. Predavač je službenih Microsoft i EC-Council, kao i vlastitih Azure i Security tečajeva. Ujedno je Microsoft MVP, Microsoft Certified Trainer (MCT), MCT Regional Lead, Certified EC-Council Instructor (CEI), Certified Ethical Hacker (CEH), a nositelj je i mnogobrojnih ostalih certifikata. Kao predavač sudjelovao je na mnogim konferencijama kao što su IT/Dev Connections, Cybercrime Security Forum, European Collaboration Summit, ExpertsLive Conference, Microsoft TechDays Sweden, Microsoft TechDays Finland, Microsoft WinDays, Microsoft Sinergija, Microsoft Network, Microsoft NT Konferenca, Advanced Technology Days Conference, KulenDayz i ostalim.
ENG:
Sasha is a Security and Azure expert and Instructor with more than two decades of experience in the field. He began programming in Assembler on Sir Clive Sinclair's ZX, met Windows NT 3.5, and the love has existed ever since. Sasha owns an IT training and consulting company that helps companies and individuals to embrace the cloud and be safe in cyberspace, delivering Microsoft, EC-Council and his own custom Azure and Security Courses and PowerClass Workshops internationally. He is a Microsoft MVP, Microsoft Certified Trainer (MCT), MCT Regional Lead, Certified EC-Council Instructor (CEI), and currently holds more than 60 technical certifications. Sasha is a frequent speaker at various international conferences, and is a consultant and trainer for some of the largest Fortune 500 companies.

Only registered participants can comment the conference via WinDays application.

app.windays.hr

Share with friends