To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Postavite AI tamo gdje vi želite

Sve je veći broj pametnih, “AI” servisa koje tehnološki giganti nude svojim korisnicima. No, što ako želimo koristiti svu silu tih servisa, a pri tome i udovoljiti organizacijama koje zanima mala latencija i sigurnost podataka? Azure Cognitive Services doskočio je ovom izazovu podrškom kognitivnih servisa u kontejnerima. Podrška kontejnerima u Azure Cognitive Services omogućuje developerima korištenje API-a koji su dostupni i u Azureu ali s mogućnosti izbora gdje i kako će se ti servisi deployati. Postoje brojni razlozi zašto bi htjeli donijeti Microsoft kognitivne servise u svoju, on-premises okolinu (i on the edge). Dođite na predavanje i saznajte koji su to, te kako to možete postići. Vidimo se!

U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Ivan Markovic

Unitfly d.o.o.

Suosnivač sam i CEO tvrtke Unitfly. Tvrtka Unitfly gradi svoje poslovanje i usluge na temelju četiri stupa: tehnologija, ljudi, business i inovacije. Cilj nam je pružati korisnicima vrhunska tehnološka rješenja koja su u potpunosti prilagođena njihovom poslovanju i adaptirana krajnjim korisnicima. Regionalni smo M-Files partner čiju platformu koristimo za rješenja u domeni upravljanja dokumentima, informacijama i poslovnim procesima a s ciljem transformiranja poslovanja naših korisnika. Za M-Files razvijamo i vlastite softverske proizvode. Također, dugo godina radimo s različitim Microsoft Azure uslugama i vrlo rado naša znanja i iskustva dijelimo na konferencijama. Osobni fokus mi je povezivanje poslovnih i organizacijskih potreba korisnika s visoko kvalitetnim tehnološkim rješenjima, arhitekture tehnoloških rješenja ali i organizacijskih. Osim rada s korisnicima zadužen sam i za razvoj poslovanja. Prije poduzetničkih avantura, radio sam kao Cloud Solutions Program Manager i Software Developer u Spanu većinom na kreiranju i razvoju rješenja s fokusom na .NET i Microsoft Azure, te u aktivnostima pre-salesa i vođenja projekata.

Share with friends