To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Panel: Nema papice bez digitalije

Jeste li znali da Zagrepčani putem aplikacije za dostavu hrane najviše naručuju azijsku hranu i hamburgere, a stanovnici Bukurešta sladoled? To su samo neki podaci iz jednog od nekoliko velikih servisa za online narudžbu hrane. Online narudžbe i dostave hrane u vrijeme korona lockdowna su jednostavno eksplodirale.

Neki restorani morali su preko noći preokrenuti model poslovanja, pretvorivši se u takozvane virtualne restorane. Sve to ne bi bilo moguće bez digitalne podrške. No samo otvoriti digitalne kanale nije kraj, već početak jer s podacima koji se prikupljaju mogu se graditi novi servisi.

Ovaj panel okupit će glavne aktere u dostavi hrane te pronaći odgovor na pitanja o dosadašnjim izazovima te što nam donosi budućnost dostave.

Moderator: Petar Štefanić

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

David Ban Ostić

Bolt Services HR d.o.o.

Kao alumni Zagrebačke škole ekonomije i managementa, David je razvijao svoju karijeru na području savjetovanja, financija i vođenja projekata.

U Bolt dolazi početkom 2019. kao Operations Specialist za područje prijevoza na zahtjev. Nakon inicijalnih uspjeha u tom segmentu, ubrzo je preuzeo i projekt pokretanja usluge dostave hrane za hrvatsko tržište, gdje trenutno obnaša funkciju Country Managera za Bolt Food.

Contact info:
david.ostic@bolt.eu
0989890943

Nebojša Veron

Južni pol d.o.o.

Magistar inženjer računarstva, crypto entuzijast i suosnivač jedine hrvatske food delivery platforme dobartek.hr.

Marko Burcul

Delivery Hero Croatia d.o.o.

Share with friends