To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Novi oblik integracije sigurnosnih rješenja uz Microsoft Graph Security

Microsoft Graph Security nova je razvojna platforma kroz koju se definira pristup kontekstnim podacima za poboljšanje zaštite, integriraju i povezuju se sigurnosna upozorenja sa raznih nadzornih sustava te se konsolidiraju rješenja specijaliziranih partnera. Cilj takvog povezivanja je osigurati provođenje Threat protection zaštite, automatizirati procese i pripremiti integraciju sa SIEM rješenjem. Paralelno sa ovakvim načinom povezivanja i podizanjem sigurnosti, postoji razvojna komponenta Security API koja programerima omogućava provjeru dostupnosti sustava radi testiranja i integracije sa drugim sigurnosnim proizvodima. Konačan rezultat je jedinstvena i standardizirana konzola otvorena za razvoj novih rješenja, vrlo praktična nadzorna ploča sa integriranim alatima i konektorima za prikaz raznih oblika obavijesti te podrška za integraciju s raznim izvještajnim proizvodima.

0 comment(s)

Session materials

Tomislav Poljak

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Cijeli profesionalni radni vijek radi u IT-u, gdje se svakodnevno usavršavao kroz rad u više tvrtki i na više radnih pozicija. Kao MCT trener predavao Microsoft tečajeve, zbog posla proputovao 30-tak država, a nekoliko godina pisao je za časopis Mreža. Sudjelovao je na 16 od 18 izdanja WinDays-a, uz održana predavanja zadnjih desetak godina.
Proteklih 7 godina u radi u Microsoft Hrvatska, gdje najviše radi s Enterprise korisnicima na izgradnji, planiranju, konsolidaciji i optimizaciji modernih IT sustava. U proteklih godinu dana posvećen povećanju sigurnosti pri korištenju Microsoft proizvoda uz provođenje pojačanog nadzora i upravljanja pri svakodnevnoj administraciji.
Povremeno do često bavi se tipičnim sportovima za srednju životnu dob: trčanje, biciklizam i planinarenje.

Only registered participants can comment the conference via WinDays application.

app.windays.hr

Share with friends