To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Nova generacija ERPa – Business Central

Predstavljanjem Dynamics 365 Business Central Microsoft nastoji promijeniti način na koji koristimo naše ERP alate. Objavljivanjem cloud verzije Dynamics 365 Business Central daje se jasan naglasak na prebacivanjem poslovanja iz standardnog on-prem rješenja u cloud rješenja, no i dalje je tu dobri stari on-prem. Koristeći razne dostupne tehnologije smanjuje se potreba za prilagodbom ERP rješenja. Na predavanju će se prikazati na koji način integrirati Dynamics 365 Business Central s Azure servisima i Office 365, neovisno radi li se o cloud ili on prem verziji.

0 comment(s)

Session materials

Marin Deur

ADACTA d.o.o.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. Strast za novim proizvodima i tehnologijama koji su integrirani sa Microsoft Dynamics NAV-om rezultirala je prijavom i na ovogodišnju WinDays konferenciju.

Renato Fajdiga

ADACTA d.o.o.

Renato Fajdiga još od studentskih dana svoje interese pokazuje prema poslovnim procesima i njihovoj podršci putem informacijskih sustava pa tako i kreće sa upoznavanjem ERP sustava. Kao konzultant za modul logistike u tvrtki Adacta, radeći na projektima i pružajući korisnicima podršku u radu stječe znanje i vještine u području migracije podataka, integraciji sa raznim vanjskim sustavima kao i definiranju korisničkih potreba i želja unutar ERP sustava. Veliki je zaljubljenik u nove tehnologije i objedinjavanje istih unutar zajedničkog kišobrana, autor je mnogobrojnih objava na blogu o Dynamics NAV i Business Central, aktivno sudjeluje u Dynamics communityu te je od listopada 2018 proglašen MVPem za poslovne aplikacije.

Only registered participants can comment the conference via WinDays application.

app.windays.hr

Share with friends