To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Nigdje nema tako dobrih podataka kao na produkciji

This is a sponsored session.

Kako identificirati osjetljive podatke na produkcijskoj bazi? Kada govorimo o velikim produkcijskim bazama problematika nije samo vezana za identifikaciju osjetljivih podataka, nego i dugotrajan proces anonimizacije istih. Je li uopće moguće skratiti vrijeme maskiranja velike produkcijske baze?
Izvodi li se maskiranje pri svakoj iteraciji razvoja softvera ili svakoj drugoj? Može li maskiranje s BizDataX alatom pronaći svoje mjesto u DevOps procesu?

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Zoran Šantek

EKOBIT d.o.o.

Zoran se vratio nakon 5,5 godina izbivanja u “matično jato” u Ekobit gdje je bio od davne 1998. godine. Preko sistem administratora i C++/.NET/SQL developera te voditelja projekta, trenutno je dosegnuo status Customer Care Manager - zadužen je za zadovoljnog klijenta i pouzdanu anonimizaciju podataka. Širokim spektrom znanja (ne-tehničkim i tehničkim), uspijeva doskočiti problemima na koje nailazi u realnim okruženjima, a svi koji su to probali, znaju o čemu govori. U slobodno vrijeme, živeći na pitoresknom sjeveru Lijepe naše, uživa u aktivnostima u prirodi, planinarenju, bicikliranju i trčanju, zajedno s svojom familijom.

Share with friends