To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Networking: Transformacija uz pomoć softvera ili kako smo gradili WinDays program

Tomislav Tipurić je jedno od poznatih lica WinDays konferencije, bivši Microsoftovac, a danas CTO u Nephosu. Surađuje s brojnim kompanijama s Fortuneove liste 500 najuspješnijih. Ako vas zanima kako se najveće kompanije transformiraju uz pomoć softvera, koje tehnologije koriste, koje korake poduzimaju, ili jednostavno želite saznati „behind-the-scenes“ detalje ovogodišnjih WinDays događanja (onih u proljeće, ljeto, ali i ovih posljednjih jesensko-zimskih) pridružite se Tomislavu uz kavu/sok/vino/pivo ili bilo koji drugi napitak po želji.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko ste zainteresirani za online networking, prijavite se što prije jer je broj sudionika ograničen i popunjava se po principu što brže prijave (first come, first served).

Kako se prijaviti? Dodajte Networking by Microsoft u svoje favorite tako što ćete kliknuti na “Dodaj u moja predavanja” – dodavanjem networkinga u svoje favorite ste se ujedno prijavili za sudjelovanje (imajte na umu da morate biti logirani na www.windays.hr kako biste networking dodali u svoja predavanja, odnosno u svoje favorite). Ukoliko je networking već popunjen, dobit ćete automatsku poruku te ga nećete moći dodati u svoje favorite.

Kada se uspješno prijavite, sat vremena uoči početka networkinga dobit ćete na e-maila poziv na Teams sastanak putem kojeg ćete moći pristupiti networkingu.

Tomislav Tipurić

Nephos d.o.o.

Tomislav je CTO i partner u Nephosu – tvrtki koja svojim uslugama i proizvodima uspješno podupire digitalnu transformaciju svojih klijenata u zemlji i inozemstvu.
Prije pridruživanja Nephosu, Tomislav je radio Microsoftu 10 godina, zadnjih nekoliko na poziciji tehnološkog stratega za partnere koji Microsoftove tehnologije i cloud usluge ugrađuju u vlastite proizvode.
Tijekom svoje karijere surađivao je sa brojim tvrtkama u regiji, od najmanjih start-upova do renomiranih velikih tvrtki, pomažući razvojnim i sistemskim inženjerima u primjeni najnovijih Microsoftovih tehnologija.
Njegov današnji fokus su vodeće svjetske cloud tehnologije, DevOps teme, umjetna inteligencija te poslovanje u eri 4. industrijske revolucije. Velik dio vremena provodi prenoseći znanje kroz radionice i predavanja na brojnim konferencijama u regiji, pomažući pojedincima i tvrtkama da budu uspješnije u primjeni inovativnih tehnologija.

Share with friends