To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Networking: Kako razmišljaju tech investitori?

Pitajte predstavnika VC fonda sve što ste htjeli znati kako doći do faze investicije, što ih zanima, što gledaju, što vole, a što.. malo manje vole? Koji su KPI koje traže, što možete dobiti zauzvrat te koja su očekivanja koja investitori imaju.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko ste zainteresirani za online networking, prijavite se što prije jer je broj sudionika ograničen i popunjava se po principu što brže prijave (first come, first served).

Kako se prijaviti? Dodajte Networking by Microsoft u svoje favorite tako što ćete kliknuti na “Dodaj u moja predavanja” – dodavanjem networkinga u svoje favorite ste se ujedno prijavili za sudjelovanje (imajte na umu da morate biti logirani na www.windays.hr kako biste networking dodali u svoja predavanja, odnosno u svoje favorite). Ukoliko je networking već popunjen, dobit ćete automatsku poruku te ga nećete moći dodati u svoje favorite.

Kada se uspješno prijavite, sat vremena uoči početka networkinga dobit ćete na e-maila poziv na Teams sastanak putem kojeg ćete moći pristupiti networkingu.

Vedran Blagus

SCV Partners d.o.o.

Vedran je investicijski menadžer u South Central Ventures (SCV), fondu rizičnog kapitala (venture capital) fokusiranog na tehnološka poduzeća u CEE regiji. Odgovoran je za pronalaženje i analiziranje potencijalnih poduzeća za investiranje te savjetovanje portfelja tvrtki s kojima već surađuju. Također je Board Member za 2 poduzeća iz portfelja SCV-a te Board Observer za još 2 poduzeća.

Prije toga je radio kao strateški / management konzultant u Big 4 poduzećima (PwC, EY i KPMG) na mnoštvo projekata u regiji. Njegov fokus je bio na ekspanziji, optimizaciji procesa te strateškom i operativnom restrukturiranju.

Ostala predavanja

Panel: Show me the money!

100 BIZ

Share with friends