To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Networking: Efikasna digitalna rješenja kao odgovor na globalne promjene

Osnovan 1975. godine, Microsoft je predvodnik na svjetskom tržištu uređaja i usluga koje pomažu osobama i tvrtkama u ostvarivanju svog punog potencijala. U svom je djelovanju Microsoft nadahnut svojim korisnicima, odnosno njihovim korištenjem Microsoftovih proizvoda u pronalaženju kreativnih rješenja za razne poslovne probleme, za razvoj naprednih ideja te za povezanost s onime što im je važno. U radu s tvrtkama, Microsoft im pomaže prilagoditi se tempu globalnih promjena i efikasno odgovoriti na njih u vidu digitalne transformacije – omogućuje im nanovo osmisliti svoje proizvode, infrastrukturu i modele rada, sve kako bi povećale svoj potencijal, ubrzale rast i ostvarile konkurentsku prednost na tržištu.

NAČIN PRIJAVE

Ukoliko ste zainteresirani za online networking, prijavite se što prije jer je broj sudionika ograničen i popunjava se po principu što brže prijave (first come, first served).

Kako se prijaviti? Dodajte Networking by Microsoft u svoje favorite tako što ćete kliknuti na “Dodaj u moja predavanja” – dodavanjem networkinga u svoje favorite ste se ujedno prijavili za sudjelovanje (imajte na umu da morate biti logirani na www.windays.hr kako biste networking dodali u svoja predavanja, odnosno u svoje favorite). Ukoliko je networking već popunjen, dobit ćete automatsku poruku te ga nećete moći dodati u svoje favorite.

Kada se uspješno prijavite, sat vremena uoči početka networkinga dobit ćete na e-mail poziv na Teams sastanak putem kojeg ćete moći pristupiti networkingu.

Lejla Hadžiabdić

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Share with friends