To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

MLOps - Let's automate our machine learning development process

Već nam na uši izlazi pojam DevOps. Na taj "buzzword" smo se navikli i prihvatili ga kao nešto dobro, što nam pomaže u svakodnevnom procesu razvoja naših aplikacija. Znamo automatizirati buildove i releasove istih, kolaborirati unutar timova preko različitih alata i dižemo našu efikasnost i produktivnost iz dana u dan. Gdje su machine learning sustavi u cijeloj toj priči? Kako data scientisti i tradicionalni aplikativci mogu lakše i bolje surađivati u razvoju modernih kompleksnih sustava? MLOps nam daje odgovore na ta pitanja. Pokazati ćemo kako nam taj dio Azure DevOps Server platforme nudi mogućnost automatizacije cijelog development procesa ML modela i integracije sa ostatkom sustava.


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Mario Pilija

COMMINUS d.o.o.

Profesor fizike i informatike koji je zaokrenuo životni put u IT smjeru prije 10 godina. Od tada radi na raznim projektima custom developmenta u različitim rolama - počevši od tradicionalnog developera preko solution arhitekta do Team Lead-a. Glavna okupacija zadnjih par godina mu je provođenje modernih DevOps praksi na razini kompanije.

Share with friends