To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Migracija kompleksne .NET Framework aplikacije (Windows server) na .NET Core (Linux)

Jedna od glavnih značajki .NET Corea, osim otvorenog koda, jest podrška različitih računalnih platformi i operacijskih sustava. Na ovom predavanju pokazat ćemo proces migracije i moguće prepreke koje se pojavljuju prilikom prebacivanja složenog C# projekta iz .NET Frameworka u .NET Core. Predavanje i primjeri će se bazirati na projektu tvrtke IN2 grupe za zatvorske i probacijske sustave (WPF desktop aplikacija). Prikazat ćemo kako je i na koji način migriran projekt koji se temelji na CSLA frameworku i Entity Frameworku, te na koji način su zamijenjeni WCF servisi kako bi se ASP.NET web aplikacije mogle migrirati s Windows na Linux Server.


U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Davor Vučina

IGEA d.o.o.

Davor Vučina je softverski inženjer s višegodišnjim iskustvom u informacijskim i komunikacijskim tehnologijama. Informatika ga zanima još od osnovne škole, stoga nakon završene Gimnazije Daruvar upisuje Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu na kojem je diplomirao smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo. Trenutačno radi kao lead developer u Microsoft razvojnom timu u IGEA d.o.o., članici IN2 grupe, u Varaždinu. U slobodno vrijeme obilazi rock i metal festivale diljem Europe, planinari, sudjeluje na hackathonima, pub kvizovima i dev meetup-ima.

Share with friends