To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Izazovi migracija on-prem servisa u Azure

Jedan od najvećih izazova prebacivanja bilo kojih servisa u Azure Cloud uglavnom nije tehničkog karaktera. Pitanja koje treba adresirati jesu ona o sigurnosti, dostupnosti, troškovima, upravljanju i monitoringu na Azure-u i ukazati na prednosti u odnosu na tradicionalan On-Prem pristup. U okviru predavanja biće pokriven scenario kod krajnjeg korisnika uz demonstarciju kritičnih tehnologija.

U slučaju da vam na video snimci predavanja / demoa ili u priloženoj prezentaciji neki detalji nisu dovoljno jasno vidljivi ili vam nedostaje neka ključna informacija, slobodno nam se obratite na info@windays.hr – potrudit ćemo se pribaviti vam potrebne informacije. (Napomena: uz predavanja su priložene prezentacije svih predavača koji su ih pristali podijeliti sa sudionicima.)

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Oliver Nikolic

Comtrade System Integration

IT consultant sa preko 10 godina iskustva u dizajniranju i implementaciji kompleksnih ICT rešenja.
Oliver poseduje veliko znanje i iskustvo u oblasti infrastrukturnih tehnologija i virtualizacije, naročito u domenu cloud tehnologija sa naglaskom na implementaciji Microsoft Azure i OMS rešenja.
Kroz proaktivan stav i duboku tehnološku ekspertizu, pruža kontinuiranu podršku internim i eksternim IT stejkholderima. Kao timski igrač, često organizuje edukativne radionice kako bi svoje znanje i iskustvo podelio sa kolegama.
Tokom svoje bogate karijere u Comtrade-u, Oliver je učestvovao u mnogobrojnim značajnim IT projektima među kojima su primena Office ProPlus rešenja za vodeću kompaniju iz oblasti nafte i gasa, Centralni registar za kljenta za javnog sektora, kao i Active Directory migracija za veliku telekomunikacionu kompaniju.

Dušan Stamenković

Comtrade System Integration

Share with friends