To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Dynamics 365 Customer Insights: ultimate 360 view

Customer Insights spada u novije članove Dynamics familije, no osim pomalo zbunjućeg imena, dijeli vrlo malo s postojećim portfeljem poslovnih aplikacija. Radi se o tehnološki naprednom rješenju koje predstavlja iskorak u novi teritorij van core funkcionalnosti platforme, fokusirajući se prvenstveno na dvije stvari, podatke i umjetnu inteligenciju, pri čemu je krajnji cilj identifikacija jedinstvenog profila potrošača.
Dodatno, fokus je na naprednim poslovnim korisnicima te se time Customer Insights uklapa u low code no code filozofiju koja se proteže i kroz ostale proizvode platforme. Upoznajte se s osnovnim karakteristikama i funkcionalnostima kroz prezentaciju i demo.

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Antonio Vlasic

SPAN d.d.

Antonio Vlašić radi kao senior CRM konzultant u tvrtki Span gdje sudjeluje u raznim projektima u kojima se prvenstveno bavi rješenjima na Power Platformi. Prije nego je prešao u okrilje Microsoftove tehnologije, iskustvo je prikupljao na implementaciji raznih BI i DWH rješenja. Diplomirao je na FER-u, a nekoliko godina kasnije i magistrirao na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Share with friends