To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Beey, pčela radilica svakoga grada: administracija radi pametnije, a ne više

Višesatne sjednice, beskrajno duga papirologija, nužnost pravovremenog informiranja i potreba za izradom multimedijalnih materijala dostupnih osobama s invaliditetom, dio su svakodnevice administrativnih radnika. Magnetofoni, diktafoni, deseci potrošenog papira, puštanje i pauziranje zvučnog zapisa, pretipkavanje sadržaja i nakon radnog vremena te slanje povratnih informacija sa tjedan, dva ili više zakašnjenja, pali su u zaborav kad se na tržištu pojavio „Beey“. Ušteda vremena i čovjeka, optimizacija radnog procesa, prednosti su platforme „Beey“. Učitavanje, preslušavanje i transkripcija zvučnih i video zapisa; uređivanje, oblikovanje i pohrana transkripta; jednostavna izrada titlova za video materijale; pregled svih obrađenih zvučnih i video snimki – sve na jednome mjestu i to na jednom od ponuđenih 18 jezika.

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Marina Jurić

NEWTON Technologies Adria

Marina Jurić je magistra novinarstva, diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu na smjerovima Politička komunikacija i Odnosi s javnošću. Za vrijeme studentskih dana počela je stjecati iskustvo radom u različitim vrstama medija. Kasnije se u području odnosa s javnošću fokusirala na promociju putem društvenih medija, prateći najnovije komunikacijske trendove i osmišljavajući kreativne promotivne kampanje.
Zaokret u novo područje interesa ostvaruje 2017. kada se pridružuje timu tvrtke NEWTON Technologies Adria gdje trenutno kao Asistent Upravi radi na uvođenju i prilagodbi tehnologije za pretvaranje govora u tekst za klijente na području Republike Hrvatske u sektoru zdravstva i pravosuđa. Navedeno uključuje provođenje radionica i edukacija o primjeni i korištenju tehnologije za velike grupe korisnika (teorijska i praktična znanja), individualne edukacije krajnjih korisnika te prvu liniju tehničke podrške klijentima. Ističe prodajne aktivnosti, prezentiranje i savjetovanje klijenata o načinu implementacije tehnologije pretvaranja govora u tekst u skladu s njihovim specifičnim potrebama.

Share with friends