To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Automatizacija procesa u poslovanju – kako iskoristiti servise da rade umjesto vas?

U današnje vrijeme tvrtke koje žele ostati ukorak s vremenom moraju preispitati svoje interne i eksterne procese jer jedino na taj način mogu ostvariti svoju digitalnu budućnost. Upravo u tom procesu neizbježna je transformacija poslovanja tvrtke. Tvrtke se u određenim poslovnim procesima moraju odreći izravne ljudske kontrole i trebaju se osloniti na servise i programe koji pokreću sustave. AI Builder je novi alat Power Platform koji omogućava korisnicima bez znanja o programiranju ili vještina o analizama podataka, stvaranje moćnih AI modela koji mogu pomoći automatizaciji poslovnih procesa u tvrtkama. Na predavanju ćemo pojasniti osnovne vrste modela koje se mogu primjenjivati u svakodnevnom radu, a u demo ćemo prikazati kako pojedine modele iskoristiti u optimizaciji i automatizaciji poslovnih procesa preko dodatnih alata Power Apps, Power Platform sa integracijom u Dynamics 365 Business Central.

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Marin Deur

BE-terna d.o.o.

Marin Deur svoj konzultantski put počinje davne 2007. godine. Radeći na raznim projektima stječe znanja i iskustva iz različitih industrija koje mu pomažu kod zahtjevnih analiza i u definiranju korisničkih zahtjeva. U svojoj karijeri prošao je put od konzultanta za sva funkcionalna područja Microsoft Dynamics NAV-a, voditelja SCM tima Microsoft Dynamics NAV-a do arhitekta rješenja za povećanje produktivnosti u tvrtki Adacta. U tvrtki BE-terna radi na poziciji arhitekta rješenja. Višegodišnji je predavač na različitim tehničkim konferencijama u regiji (Advanced Technology Day, Microsoft Dynamics 365 Day, Sinergija, Tarabica, Windays).

Milan Milinčević

BE-terna d.o.o.

Solution Engineer u BE-Terni koji je fokusiran na Business Central. Zanimaju ga nove tehnologije i alati, a u slobodno vrijeme i .NET projekti.

Share with friends