To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Aplikacije – budućnost (svakog) poslovanja

Godine suživota digitalne transformacije sa starim sustavom rapidno su okončane dolaskom 2020. Prve uvedene mjere zaštite od zaraznih bolesti, a još više one koje su uslijedile kroz tjedan-dva, uvjerile su nas u to da su digitalne tehnologije naša jedina realnost opstanka u svijetu nepredvidljivih zdravstveno-političkih okolnosti. Srž digitalnog jest softver u kome se zapravo nalazi sva pamet koju koristimo. Riječ pod kojom najčešće razumijevamo pojam softvera jest aplikacija. Aplikacije su postale srž svakog poslovanja, svakog upravnog mehanizma, praktično svakog segmenta našeg života. No, kako do aplikacija? Koje to procese unutar organizacije moramo promijeniti (ili primijeniti) kako bi digitalne tehnologije uistinu postale zdrava osnova našeg poslovanja? Koji su elementi procesa nastanka aplikacija? Tko je u organizaciji za njega odgovoran? Ako želite uistinu transformirati svoje poslovanje – softver je ključ uspjeha. Zanima vas kako raditi uspješan i kvalitetan softver? Započnite s ovim predavanjem…

Session materials

  • Available only for the conference participants. Please register.

Tomislav Tipurić

Nephos d.o.o.

Tomislav je CTO i partner u Nephosu – tvrtki koja svojim uslugama i proizvodima uspješno podupire digitalnu transformaciju svojih klijenata u zemlji i inozemstvu.
Prije pridruživanja Nephosu, Tomislav je radio Microsoftu 10 godina, zadnjih nekoliko na poziciji tehnološkog stratega za partnere koji Microsoftove tehnologije i cloud usluge ugrađuju u vlastite proizvode.
Tijekom svoje karijere surađivao je sa brojim tvrtkama u regiji, od najmanjih start-upova do renomiranih velikih tvrtki, pomažući razvojnim i sistemskim inženjerima u primjeni najnovijih Microsoftovih tehnologija.
Njegov današnji fokus su vodeće svjetske cloud tehnologije, DevOps teme, umjetna inteligencija te poslovanje u eri 4. industrijske revolucije. Velik dio vremena provodi prenoseći znanje kroz radionice i predavanja na brojnim konferencijama u regiji, pomažući pojedincima i tvrtkama da budu uspješnije u primjeni inovativnih tehnologija.

Share with friends