To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Ivana Mandušić Hrupački

A1 Hrvatska d.o.o.

Ivana Mandušić Hrupački

Ivana Mandušić Hrupački diplomirana je ekonomistica s više od 15 godina iskustva u telekom industriji, u područjima razvoja proizvoda u marketingu, razvoja korisničkih kanala podrške s naglaskom na digitalno korisničko iskustvo, te u području poslovne i digitalne transformacije, agilnog načina rada i strategije.
U svojoj karijeri vodila je velike timove i upravljala odjelima s preko 120 zaposlenika što joj je donijelo veliko iskustvo u razumijevanju izazova koje promjene donose i kako ih ljudi percipiraju. Posljednje četiri godine Ivana radi kao menadžer za digitalnu transformaciju u A1 Hrvatska gdje upravlja kros-funkcionalnim programom kroz koji stječe i primjenjuje znanja o novim tehnologijama i oblicima rada u velikim korporacijama te ima pregled svih većih promjena koje digitalna transformacija u korporaciji donosi. Teme koje se danas nalaze u programu transformacije jednog telekoma protežu se od programa "Novo Normalno" - kako se brzo prilagoditi promjeni u nepoznatom, do koordinacije svih slučajeva umjetne inteligencije u poslovnom okruženju, definiranje sadržaja internih i eksternih Meet-Upova, identificiranja novih digitalnih vještina, definiranje strategije izgradnje novih vještina budućnosti, employer branding inicijative, te mnoge druge.
Također, Ivana već četiri godine vodi inicijativu uvođenja agilnog načina rada u kojem trenutno radi 15 kros-funkcionalnih timova.

Share with friends