To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Dominik Rojković

InSky Solutions d.o.o.

Dominik Rojković

Direktor tvrtke InSky Solutions, izrazito mlade kao organizacija, s vrlo iskusnim pojedincima, jako uigrane kao tim i već sada globalno nagrađivane kao ideja. Tvrtka InSky Solutions osnovana s misijom digitalne transformacije tvrtki u klijent–centrične lidere.

Završio magistarski studij na Fakultetu elektrotehnike i računarstva nakon čega se fokusirao na razvoj rješenja na MS Dynamics 365 platformi te automatizaciji procesa koristeći Azure alate u sprezi s računalima posebne namjene dostupnim na Internetu (IoT).

Idejni kreator i voditelj tima zaduženog za razvoj nagrađivanih poslovnih rješenja: TourismInSky, ContactInSky, LoyaltyInSky, RealEstateInSky i RetailInSky koji ima za krajnji cilj stvaranje uspješne poslovne organizacije u kojima su procesi prodaje, marketinga i korisničke podrške u potpunosti automatizirani. Rezultat su nagrade poput „Most Innovative ICT Hotel Solution“, odnosno nagrada za najinovativnije ICT rješenje u hotelskoj industriji na Best Stay konferenciji 2017.g; i globalni uspjesi: „Microsoft Midmarket Solution Provider of the year reward”, “Microsoft Application Development of the year” te “Euro Cloud - Best Horizontal Solution Reward”.

Share with friends