To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information

Antonia Šimunović

InSky Solutions d.o.o.

Antonia Šimunović

Poslovna savjetnica tvrtke InSky Solutions, izrazito mlade kao organizacija, s vrlo iskusnim pojedincima, jako uigrane kao tim i već sada globalno nagrađivane kao ideja. Tvrtka InSky Solutions osnovana je krajem 2016.godine s misijom digitalne transformacije tvrtki u klijent–centrične lidere.

Preddiplomski studij na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji (FMTU), magistrirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Menadžersku informatiku sa temom diplomskog: „Analiza digitalnog poslovnog modela Tesla Motors-a usporedbom s konkurentima“.

Kao poslovna savjetnica trenutno odgovorna za izgradnju poslovnih odnosa s postojećim i potencijalnim korisnicima te vođenje više aktivnih projekata implementacije CRM-a i vlastitih poslovnih rješenja: TourismInSky, ContactInSky, LoyaltyInSky, RealestateInSky i RetailInSky.

Članica globalno nagrađivanog tima čiji rad je rezultirao priznanjima poput „Most Innovative ICT Hotel Solution“, odnosno nagradom za najinovativnije ICT rješenje u hotelskoj industriji na Best Stay konferenciji 2017.g te nagradnom “Euro Cloud best horizontal solution reward” za najbolje horizontalno cloud rješenje u Europi.

Share with friends