To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information
Sessions archive

WinDays19 Technology Keynote

Tomislav Tipurić

Nephos d.o.o.

Tomislav je CTO i partner u Nephosu – tvrtki koja svojim uslugama i proizvodima uspješno podupire digitalnu transformaciju svojih klijenata u zemlji i inozemstvu. Prije pridruživanja Nephosu, Tomislav je radio Microsoftu 10 godina, zadnjih nekoliko na poziciji tehnološkog stratega za partnere koji Microsoftove tehnologije i cloud usluge ugrađuju u vlastite proizvode. Tijekom svoje karijere surađivao je sa brojim tvrtkama u regiji, od najmanjih start-upova do renomiranih velikih tvrtki, pomažući razvojnim i sistemskim inženjerima u primjeni najnovijih Microsoftovih tehnologija. Njegov današnji fokus su vodeće svjetske cloud tehnologije, DevOps teme, umjetna inteligencija te poslovanje u eri 4. industrijske revolucije. Velik dio vremena provodi prenoseći znanje kroz radionice i predavanja na brojnim konferencijama u regiji, pomažući pojedincima i tvrtkama da budu uspješnije u primjeni inovativnih tehnologija.  

Igor Pavlekovic

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Igor radi kao Partner Tehnology Strategist u Microsoftu, gdje je zadužen za uspjeh (kako tehnički, tako i poslovni) partnera tvrtke Microsoft. Primarni interesi su mu moderno radno okruženje, kao i sigurnosni sustavi ;)  

Damir Dobric

daenet GmbH

https://about.me/damirdobric  

Ivica Ivančić

Microsoft Hrvatska d.o.o.

Ivica Ivančić radi u Microsoftu kao tehnički arhitekt za područje Microsoft Dynamics 365. Zadnjih 10 godina gotovo je u potpunosti posvećen dizajniranjima rješenja u domeni upravljanja odnosima sa korisnicima koristeći napredna tehnološka rješenja. Na trenutnoj poziciji ima priliku sudjelovati na raznim funkcionalno - tehničkim radionicama gdje zajedno sa partnerima radi na inovativnim poslovnim rješenjima za korisnike Microsoft Dynamics sustava.  

Alen Delic

Diverto d.o.o.

Alen Delić radi u Divertu kao vodeći konzultant za informacijsku sigurnost na području strateškog razvoja i upravljanja informacijskom sigurnošću te socijalnog inženjeringa. Radi na projektima razvoja informacijske sigurnosti i upravljanja sigurnošću. Certificirani je Social Engineering Pentest Professional i Master's Level Social Engineering Expert te potpredsjednik Hrvatske udruge menadžera sigurnosti.