To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information
Sessions archive

Windows Phone i Windows 8

Programer ste? Niste programer? Niste nikada razvijali za Win 8 ili WP8? Želite saznati od kuda krenuti i koji su alati potrebni? Koji su potrebni preduvjeti i kako podesiti razvojnu okolinu? Kako napraviti „Hello world!“ aplikaciju? Koje sve funkcionalnosti pružaju te aplikacije? Kako te aplikacije rade i kako se izvršavaju? Koje su prednosti native mobilne aplikacije u odnosu na multiplatformski razvoj? Kako gotovu aplikaciju objaviti na Windows (Phone) store-u? Kako s tom aplikacijom zaraditi prvi milijun? Ako ste se pronašli u nekim od ovih pitanja i želite odgovore na njih, dođite na ovo predavanje i saznajte odgovore na njih. Saznajte sve što vam treba za krenuti sa Win 8 i WP razvojem, od same ideje za aplikaciju, preko razvoja i optmizacije do objave ne Store-u, te praćenja downloada i ažuriranja.

Andrej Radinger

Mobendo d.o.o.

Andrej Radinger je nositelj titule Microsoft Windows Phone Development Most Valuable Professional (MVP), bavi se proučavanjem, razvojem i implementacijom Microsoftove mobilne tehnologije od njenih najranijih početaka. Sudjelovao je u mnogim projektima vezanima uz mobilnost te je prošao kroz sve uloge u projektima – savjetnika, programera, voditelja obuke, voditelja projekata, vozača, skladištara... Iskustvo je stjecao radeći u nekoliko domaćih tvrtki te na temelju desetgodišnjeg iskustva, početkom 2006. pokreće vlastitu tvrtku, koja se bavi savjetovanjem, obukom i razvojem, ponajprije za mobilna rješenja, ali i šire, primjerice za pametna klijentska rješenja. Andrej je redoviti predavač na Microsoftovim konferencijama u regiji i TechEdu. Aktivni je član MS zajednice u Hrvatskoj. U slobodno vrijeme bavi se nogometom te sviranjem i pjevanjem po vatrogasnim zabavama.  

Domagoj Pavlešić

dizzy.hr

Domagoj Pavlešić se bavi programiranjem od školskih dana. Zadnjih desetak godina posvetio se web-razvoju, a u novije se vrijeme intenzivno bavi i razvojem za mobilne uređaje, preciznije platforme Windows Phone i Windows RT. U razvoju pretežno koristi Microsoftove tehnologije s naglaskom na poštivanje standarda. Napisao je nekoliko stotina stručnih članaka i knjigu o razvoju .NET aplikacija. Drži treninge i predavanja po konferencijama u regiji, većinom tehnološke tematike. Suonivač je i suvoditelj korisničke grupe FutureDEV te ima titule Microsoft MVP i Nokia Developer Champion. Osnivač je tvrtke Web-ideja d.o.o., poznatija pod brandom dizzy.hr. U slobodno vrijeme uživa s obitelji, rado putuje i igra se "sam svoj majstor" po kući.