To enable you better user experience and full functionality of the web site, this site stores cookies.

We use analytical cookies Google Analytics only with your consent. I accept I decline More information
Sessions archive

CRM u financijskim institucijama

Tijekom posljednjih tri, četiri godine mnoge su tvrtke u Hrvatskoj počele uviđati presudnu važnost klijenata za poslovanje. Hrvatske financijske institucije, ali i ostale tvrtke počele su ili su u fazi pripreme za nove, holističke CRM projekte. Teško je nabrojati sve učinjene aktivnosti, ali je proces postupno počeo. Počele su implementacije CRM-a, smještanje klijenata u središte i stvaranje klijent-centrične organizacije. CRM projekti su u većini tih organizacija proglašeni najvažnijim i najprioritetnijim. U ovoj prezentaciji biti će prikazano kako je Comping vertikalizirao Microsoft Dynamics CRM rješenje, prilagođujući ga specifičnim potrebama različitih financijskih institucija: osiguravajućim kućama, leasing kućama pa i bankama. Osim Microsoft Dynamics CRM-a koristi se i Microsoft Lync, Microsoft Sharepoint kao i Microsoft Office te Microsoft Outlook.

Trpimir Kvesić

Comping. d.o.o.

Poslovni savjetnik s iskustvom u CRM sustavima Microsofta, Siebela, SAPa, ali i nekim drugim manjim sustavima iz „vlastitog“ razvoja. Magistrirao na MBA, Sveučilišta u Zagrebu, sa završnom temom: "Važnost i poslovna opravdanost CRM implementacija u hrvatskim financijskim institucijama", empirijskim istraživanjem koje izravno doprinosi razvoju CRMa u Hrvatskoj. Trenutno vodi visoko motivirani tim super talentiranih CRM stručnjaka u Compingu.  

Dalibor Kresnik

Comping. d.o.o.

Dalibor Kresnik rođen je 11.09.1984. u Karlovcu gdje se i školovao. Posljednje 4 godine radi kao konzultant i voditelj projekata implementacije Dynamics CRM sustava. Radio je na implementaciji CRM sustava u telekomima, javnom sektoru, kontakt centrima i sudjelovao je u organizaciji konferencija. Trenutno radi sve više i sa ostalim Microsoft platformama kao što su Lync server i Sharepoint server. Redovni je predavač na WinDays konferenciji gdje predaje na temu dosadašnjih iskustava kod implementacije CRM sustava. Svoje ambicije iskazuje u razvoju aplikacija te u ubrzavanju i stalnom poboljšanju poslovnih procesa.