Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Česta pitanja

O konferenciji

Što je WinDays20 konferencija?

WinDays20 je vodeća hrvatska poslovno-tehnološka konferencija koja će se održati online od 7. do 9. prosinca 2020. Tijekom tri dana konferencije sudionici će moći pratiti predavanja koja će se odvijati paralelno u tri programska smjera: poslovnom, poslovno - tehnološkom i tehnološkom.

Koliko je sudionika bilo na WinDays19 konferenciji?

Na konferenciji je bilo oko 2000 sudionika, a održala se u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019.

Gdje se održava WinDays20 konferencija?

WinDays20 konferencija održava se online. Registrirani sudionici će WinDays20 moći pratiti nakon što se svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom logiraju na web stranicu www.windays.hr, a, uz vrhunska predavanja, moći će izravno kontaktirati s predavačima, komunicirati s drugim sudionicima, sakupljati i „trošiti“ svoje WinCoin bodove, virtualno „prošetati“ sponzorsku zonu i sudjelovati u zabavnim kvizovima, natječajima i aktivacijama. Moći će uživo pratiti i svečano otvaranje i zatvaranje konferencije, a tijekom keynote predavanja odabrati svog favorita u srazu poslovne i tehnološke filozofije u režiji vrhunskih predavača.

Gdje se mogu pronaći informacije o mogućnostima sponzorstva WinDays20 konferencije?

Predvidjeli smo izuzetno zanimljive sponzorske pakete kroz koje u sklopu konferencije možete kvalitetno predstaviti svoju tvrtku, proizvode i usluge. Za više informacija o sponzorskim paketima slobodno nas kontaktirajte na sponzori@windays.hr.

Hoće li postojati mobilna aplikacija koja će biti dostupna na svim platformama?

Hoće. O samoj aplikaciji bit ćete obaviješteni putem društvenih mreža i web stranice u trenutku kada će biti dostupna.

Koji je službeni jezik konferencije?

Službeni jezik konferencije je hrvatski i većina predavanja će biti na hrvatskom jeziku. Manji dio predavanja bit će na engleskom jeziku, a ta će predavanja biti označena zvjezdicom (*) uz naslov predavanja.

Kotizacije

Koje vrste kotizacija za konferenciju postoje?

Obzirom na online format ovogodišnje konferencije, sudionici mogu birati između dvije opcije kotizacije za virtualnu konferenciju - kotizaciju sa ili bez konferencijskih materijala.

Koja je cijena kotizacije za virtualnu konferenciju? Do kada je moguće otkazati kotizaciju?

Cijena kotizacije za virtualnu konferenciju iznosi 1.999,00 kn. Ukoliko sudionik želi kotizaciju koja uključuje konferencijske materijale (torbu, majicu i sponzorske materijale), cijena kotizacije iznosi 2.399,00 kn.

Obzirom na promjenu formata s konferencije uživo na online format, sve kotizacije za konferenciju uživo automatski su prebačene i postale su kotizacije za virtualnu konferenciju. Sudionici koji žele otkazati svoje kotizacije za konferenciju uživo, odnosno ne žele sudjelovati na virtualnoj konferenciji, mogu to učiniti do 15.9.2020. te dobiti povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa.
Za kotizacije za virtualnu konferenciju, obzirom na online format, ne postoji mogućnost otkazivanja.

Što uključuje kotizacija za WinDays20 virtualnu konferenciju?

Kotizacija za WinDays20 virtualnu konferenciju uključuje:

- Online pristup predavanjima o tehnologiji i poslovanju
- Virtualni pristup izložbenim prostorima sponzora
- Online pristup zabavnim sadržajima
- Pristup .ppt prezentacijama predavanja nakon završetka konferencije

Kotizacija za WinDays20 virtualnu konferenciju s materijalima dodatno uključuje i konferencijske materijale (torba, majica i sponzorski materijali).

Dodatne informacije

Što je WinCoin?

WinCoin je virtualna konferencijska valuta koju mogu prikupljati svi sudionici WinDays20 konferencije. Funkcionira tako da se bodovi skupljaju sudjelovanjem u nekoj od aktivnosti prije i tijekom konferencije (predavanja, ankete, ranije prijave, registracija, posjet sponzorskoj zoni itd.) koji se potom mogu zamijeniti u WinCoin shopu za nagrade manje vrijednosti ili ih sudionik može uložiti da bi konkurirao za nagrade veće vrijednosti.

Za koje se sve aktivnosti dobivaju WinCoin bodovi?

WinCoin bodovi skupljaju se sudjelovanjem u bilo kojoj aktivnosti s WinCoin oznakom. Oznake možete pronaći na web stranici konferencije te u konferencijskom prostoru tijekom same konferencije.

Gdje se mogu vidjeti WinCoin bodovi?

Prije i tijekom konferencije bodovi će se moći vidjeti na osobnom profilu na web stranici te putem mobilne aplikacije.

Imate dodatnih pitanja?

Imate li dodatnih pitanja i trebate dodatne informacije o WinDays20 konferenciji, slobodno nam se javite putem e-maila na info@windays.hr.