Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies).

Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost. Prihvaćam Odbijam Više informacija

Česta pitanja

O konferenciji

Što je WinDays20 konferencija?

WinDays20 je vodeća hrvatska poslovno-tehnološka konferencija koja će se održati online od 7. do 9. prosinca 2020. Tijekom tri dana konferencije sudionici će moći pratiti predavanja koja će se odvijati paralelno u tri programska smjera: poslovnom, poslovno - tehnološkom i tehnološkom.

Koliko je sudionika bilo na WinDays19 konferenciji?

Na konferenciji je bilo oko 2000 sudionika, a održala se u Šibeniku od 2. do 5. travnja 2019.

Gdje se održava WinDays20 konferencija?

WinDays20 konferencija održava se online. Registrirani sudionici će WinDays20 moći pratiti nakon što se svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom logiraju na web stranicu www.windays.hr, a, uz vrhunska predavanja, moći će izravno kontaktirati s predavačima, komunicirati s drugim sudionicima, sakupljati i „trošiti“ svoje WinCoin bodove, virtualno „prošetati“ kroz sponzorsku zonu i sudjelovati u zabavnim kvizovima, natječajima i aktivacijama. Moći će uživo pratiti i svečano otvaranje i zatvaranje konferencije, a tijekom keynote predavanja odabrati svog favorita u srazu poslovne i tehnološke filozofije u režiji vrhunskih predavača.

Gdje se mogu pronaći informacije o mogućnostima sponzorstva WinDays20 konferencije?

Predvidjeli smo izuzetno zanimljive sponzorske pakete kroz koje u sklopu konferencije možete kvalitetno predstaviti svoju tvrtku, proizvode i usluge. Za više informacija o sponzorskim paketima slobodno nas kontaktirajte na sponzori@windays.hr.

Koji je službeni jezik konferencije?

Službeni jezik konferencije je hrvatski i većina predavanja će biti na hrvatskom jeziku. Manji dio predavanja bit će na engleskom jeziku, a ta će predavanja biti označena zvjezdicom (*) uz naslov predavanja.

Kotizacije

Koje vrste kotizacija za konferenciju postoje?

Obzirom na online format ovogodišnje konferencije, sudionici mogu birati između dvije opcije kotizacije za virtualnu konferenciju - kotizaciju sa ili bez konferencijskih materijala.

Koja je cijena kotizacije za virtualnu konferenciju? Do kada je moguće otkazati kotizaciju?

Cijena kotizacije za virtualnu konferenciju iznosi 1.999,00 kn. Ukoliko sudionik želi kotizaciju koja uključuje konferencijske materijale (torbu, majicu i sponzorske materijale), cijena kotizacije iznosi 2.399,00 kn.

Obzirom na promjenu formata s konferencije uživo na online format, sve kotizacije za konferenciju uživo automatski su prebačene i postale su kotizacije za virtualnu konferenciju. Sudionici koji žele otkazati svoje kotizacije za konferenciju uživo, odnosno ne žele sudjelovati na virtualnoj konferenciji, mogu to učiniti do 15.9.2020. te dobiti povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa.
Za kotizacije za virtualnu konferenciju, obzirom na online format, ne postoji mogućnost otkazivanja.

Dodatne informacije

Imate dodatnih pitanja?

Imate li dodatnih pitanja i trebate dodatne informacije o WinDays20 konferenciji, slobodno nam se javite putem e-maila na info@windays.hr.

Virtualna konferencija

Što uključuje kotizacija za WinDays20 virtualnu konferenciju?

Kotizacija za WinDays20 virtualnu konferenciju uključuje:

- Online pristup predavanjima u tri programska smjera (tehnološki, poslovni i poslovno - tehnološki)
- Virtualni pristup izložbenim prostorima sponzora
- Pristup .ppt prezentacijama predavanja nakon završetka konferencije
- Pristup snimkama predavanja

Kotizacija za WinDays20 virtualnu konferenciju s materijalima dodatno uključuje i konferencijske materijale (ruksak i sponzorski materijali).

Hoće li sudionici dobiti dodatne materijale na WinDays20 konferenciji?

Sudionicima WinDays20 konferencije osigurat ćemo sljedeće materijale:
- WinDays20 konferencijski ruksak sa sponzorskim materijalima (uz kotizaciju s konferencijskim materijalima)
- nagrade koje će moći osvojiti kroz WinCoin kvizove, ispunjavajući online upitnike te sudjelujući u nagradnim natječajima sponzora

Kako online pratiti WinDays20 konferenciju?

Kada imate svoju WinDays kotizaciju, logirajte se na www.windays.hr - možete koristiti bilo koji browser najnovije verzije: Edge, Safari, Firefox ili Chrome (Internet Explorer nije podržan). Čim se logirate, na naslovnici svog profila ćete vidjeti konferencijsku mapu - možete birati dvoranu za predavanje, lobby, raspored, sponzorsku aleju, Poslovnu mrežu ili Info zonu. Odabirom dvorane za predavanja otvorit će vam se live stream predavanja koje trenutno traje.
Kada se logirate na www.windays.hr u gornjem desnom uglu vidjet ćete svoje ime i prezime - klikom na ime i prezime otvara vam se vaš profil koji možete urediti (dodati fotografiju i CV), vidjeti svoje WinCoin bodove i kviz ako ste se kvalificirali za WinCoin dnevne nagrade. Unutar profila možete se pridružiti ili odjaviti iz WinDays Poslovne mreže.

Gdje mogu naći snimke konferencijskih predavanja?

Snimku predavanja ćete moći pronaći u Rasporedu nakon što otvorite opis željenog predavanja. Uzmite u obzir da će se snimke predavanja na web stranici pojaviti nakon konferencije. Da biste vidjeli video, morate biti logirani na WinDays.hr.

Gdje mogu naći prezentacije konferencijskih predavanja?

Nakon što predavanje završi, predavanje ćete pronaći u Rasporedu nakon što otvorite opis željenog predavanja (ukoliko predavač odobri dijeljenje predavanja). Uzmite u obzir da ćemo prezentacije postaviti na web stranicu po završetku konferencije. Da biste vidjeli prezentaciju, morate biti logirani na WinDays.hr.

Što je WinCoin?

WinCoin je virtualna konferencijska valuta koju mogu prikupljati svi sudionici WinDays20 konferencije. Funkcionira tako da se bodovi skupljaju sudjelovanjem u nekoj od aktivnosti prije i tijekom konferencije (sudjelovanje na WinDays19, predavanjima, keynoteima, ispunjavanje anketa, posjet sponzorskoj zoni, priključivanje Poslovnoj mreži i chat 1-na-1 unutar Poslovne mreže).

Svakog dana sudionici skupljaju WinCoine i kad prijeđu prag od 1000 WinCoina, u profilu im se automatski pojavljuje link na dnevni WinCoin kviz. Dnevno nagrađujemo najbrže i najveće znalce sa 7 nagrada. Kada sudionici prijeđu prag od 3000 WinCoina, u profilu će im se pojaviti link na WinCoin kviz za glavne nagrade: električni bicikl, vikend za dvoje u Maistra hotelu i električni romobil. Također nagrađujemo nabrže s najviše točnih odgovora!

Za koje se sve aktivnosti dobivaju WinCoin bodovi?

WinCoin bodovi skupljaju se sudjelovanjem u raznim aktivnostima:
- Sudjelovanje na WinDays19 – 100 WinCoina
- Sudjelovanje na business / business – tech / technology predavanju / panelu (za svako posjećeno predavanje / panel) – 100 WinCoina
- Ispunjavanje ankete nakon predavanja (za svaku anketu) – 125 WinCoina
- Sudjelovanje na Microsoft /WinDays keynoteu – 150 WinCoina
- Otvaranje sponzorskog pop-upa (u sponzorskoj zoni) – 25 WinCoina
- Dijeljenje podataka sa sponzorom – 75 WinCoina
- Priključivanje Poslovnoj mreži (jednokratno) – 100 WinCoina
- Sudjelovanje u live chatu tijekom predavanja (moderatori dodjeljuju najaktivnijim sudionicima) – 100 WinCoina
- Chat 1 na 1 (za sudionike Poslovne mreže) – 100 WinCoina

Kako mogu osvojiti WinCoin dnevne nagrade?

Svakog dana sudionici skupljaju WinCoine i kad prijeđu prag od 1000 WinCoina, u profilu im se automatski pojavljuje link na dnevni WinCoin kviz. Dnevno nagrađujemo najbrže i najveće znalce sa 7 nagrada.

Kako mogu osvojiti WinCoin glavnu nagradu?

Kada sudionici prijeđu prag od 3000 WinCoina, u profilu će im se pojaviti link na WinCoin kviz za glavne nagrade: električni bicikl, vikend za dvoje u Maistra hotelu i električni romobil. Također nagrađujemo najbrže s najviše točnih odgovora!

Gdje se mogu vidjeti WinCoin bodovi?

Prije i tijekom konferencije bodovi će se moći vidjeti na osobnom profilu na web stranici. Kada ste logirani na WinDays.hr, svoj profil možete otvoriti i editirati klikom na svoje ime u gornjem desnom kutu.

Prenose li se WinCoin bodovi na iduću godinu?

WinCoin bodove dobivate za aktivnosti na WinDays20 pa se ne prenose na iduću godinu.

Zašto ne vidim WinCoin kviz?

Nakon što skupite 1000+ bodova u jednom danu ili 3000+ sveukupno, treba proći 5 do 10 minuta da se kviz pojavi na vašem profilu.

Kako mogu sudjelovati u humanitarnoj akciji?

U humanitarnoj akciji za djecu - štićenike društva Mali zmaj možete sudjelovati donacijom putem aplikacije ili trajnom donacijom. Više detalja saznajte ovdje: https://bit.ly/WinDays20humanitarka

Kako se mogu uključiti na networking?

Obzirom da se nećemo vidjeti uživo, otvorili smo i mogućnost networkinga s pojedinim predavačima i sponzorima. Networking je organiziran u manjim grupama pa možete izravno komunicirati i saznati sve što vas zanima. Za networking se prijavljujete tako što ćete networking za koji ste zainteresirani dodati u svoja predavanja klikom na „Dodaj u moja predavanja“ (opcija se nudi kad kliknete na željeni networking dok ste logirani na windays.hr). Ukoliko će biti popunjen, dobit ćete poruku da se, na žalost više nije moguće prijaviti. Kada ste prijavljeni, uoči networkinga mailom ćete dobiti link na Teams meeting.

Što je WinDays Poslovna mreža?

Sudionici koji su već bili na WinDaysima znaju da uključenjem u Poslovnu mrežu mogu direktno komunicirati sa svim članovima mreže. Kao član Poslovne mreže možete slati direktne poruke svim ostalim članovima – moći ćete vidjeti njihovo ime, prezime i tvrtku. Na taj način se možete povezati s ljudima s kojima dijelite slične interese, umrežavati i dogovarati sastanke. Uredite svoj profil, postavite fotografiju i CV i povežite se s ostalim sudionicima konferencije.

Kako se mogu uključiti u Poslovnu mrežu?

Ako se niste pridružili prilikom prijave, možete to učiniti u svakom trenutku u svom WinDays profilu – kada ste logirani na windays.hr, kliknite na svoje ime i prezime u desnom gornjem kutu i otvorit će vam se vaš profil. Kliknite na uredi profil i označite opciju "Želim sudjelovati u WinDays Poslovnoj mreži."

Gjde mogu naći raspored predavanja?

Raspored predavanja možete pronaći na lokaciji Raspored na konferencijskoj mapi ili na https://www.windays.hr/raspored/pregled

Gdje mogu bolje upoznati sponzore konferencije?

"Prošetajte" Sponzorskom alejom koju ćete naći na konferencijskoj mapi i saznajte više o sponzorima konferencije klikom na pojedinog sponzora. Možete im poslati upit i podijeliti osobne podatke sa sponzorima, a neki su vam pripremili i nagradne natječaje.

Kada ću dobiti svoj konferencijski ruksak?

Svi prijavljeni do 23.11. dobili su svoj ruksak uoči konferencije. Nakon završetka konferencije poslat ćemo vam link na tablicu za unos adrese na koju želite primiti ruksak pa će vam stići u roku nekoliko dana.

Kako preuzimam osvojenu nagradu?

O dobivenoj nagradi obavijestit ćemo vas putem maila s adrese info@windays.hr Ako ste iz Zagreba, nagradu ćete preuzeti nakon konferencije u uredu organizatora, agencije MPG, Kaptol Centar, Nova ves 17/3. kat, radnim danom od 9:00 do 17:00. Ako niste iz Zagreba, mailom ćete nam poslati adresu da vam možemo dostaviti vašu nagradu.