Korištenjem ove web-stranice slažete se s uporabom kolačića za analizu posjećenosti, prilagodbu sadržaja i oglase. Info Zatvori
Arhiva predavanja

Dell rješenja za Microsoft okruženja

Svaka industrija se nalazi na prekretnici kada inovacije vise nisu luksuz vec njihovo uvodenje jedino garantira opstanak na trzistu. Kako pronaci ustede u trenutnom poslovanju i osigurati inovacije ne povecavsi budget - saznajte na nasoj prezentaciji.

Ivan Bolfan

DELL EMERGING MARKETS (EMEA) LIMITED

Ivan ima više od 5 godina iskustva u Dellu, a u posljednjih nepunih godinu dana pokriva CEE regiju te radi na velikim projektima u različitim državama. Iskustvo je prethodno brusio u jednom od vodećih sistem integratora u regiji, te prije toga u distribuciji sakupivši više od 10 godina raznolikog iskustva. Danas je Ivan svakodnevno suočen raznovrsnim izazovima u kojima se nalaze korisnici i partneri u vrlo velikoj regiji. Ivan radi sa korisnicima na vrlo inovativnim rješenjima koja su implementirana u kompanijama raznih veličina i profila, te nekoliko nagrada za projekte na međunarodnoj razini od kojih je posljednja nagrada za Cloud rješenje u javnom sektoru.