ponedjeljak, 10. travnja 2017.

Sakupljajte WinCoine i profitirajte

Saznajte sve informacije o virtualnoj konferencijskoj valuti - WinCoinu!

Što je WinCoin?

WinCoin je virtualna konferencijska valuta koju prikupljate različitim aktivnostima prije i tijekom konferencije. Uoči konferencije WinCoin bodove ste mogli osvojiti ako ste na konferenciji sudjelovali i lani. Tijekom konferencije bodove prikupljate prilikom registracije, sudjelovanjem na svakom predavanju, ispunjavanjem upitnika i posjetom izložbenim prostorima sponzora.

Gdje vidjeti stanje WinCoin bodova?

Stanje bodova možete provjeriti u svom korisničkom profilu kada se logirate na službenu web stranicu konferencije te u WinDays aplikaciji koju možete preuzeti na svoj mobilni telefon. Bodovni saldo moguće je provjeriti i u WinCoin shopu tijekom konferencije – nakon očitavanja akreditacije, prikazat će se trenutno stanje bodova.

Kako se mogu iskoristiti  WinCoini?

WinCoin bodovi se mogu iskoristiti u WinCoin shopu tijekom konferencije. U WinCoin shopu nalaze se nagrade različitih vrijednosti izraženih u WinCoin bodovima.

WinCoin nagrade

Tijekom cijelog trajanja konferencije stečene WinCoin bodove možete zamijeniti za kupon za besplatno piće na WD partyju u WinCoin shopu. „Kupnjom“ kupona sa WinCoin salda se skida iznos vrijednosti kupona za piće.

U WinCoin shopu se mogu osvojiti brojne nagrade koje su razvrstane u tri kategorije. Osvajaju se ulaganjem 500 WinCoina te postizanjem što većeg uspjeha u igranju igre memorije. Ovisno o uspješnosti povezivanja jednog para, možete osvojiti jednu od nagrada iz tri kategorije ili niti jednu ako ne budete uspješni.  

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.