četvrtak, 13. travnja 2017.

Preuzmite WinDays mobilnu aplikaciju

Preuzmite WinDays mobilnu aplikaciju i neka vam je konferencija uvijek na dohvat ruke.

Navikli ste gotovo sve što vas zanima saznati putem mobitela? Odlično, znači da će vam se svidjeti WinDays mobilna aplikacija! Možete je preuzeti odmah na svoj Android, iOS ili Windows Phone te u trenu saznati niz korisnih informacija o konferenciji. Na primjer, možete pogledati raspored predavanja, baciti oko na vremensku prognozu, komentirati predavanje i pratiti stanje WinCoin bodova.

Koje su sve mogućnosti aplikacije?

RASPORED PREDAVANJA

  • Pratite raspored predavanja i odmah saznajte eventualne promjene. Raspored je dostupan čak i kad nemate internetsku vezu.

FAVORITI

  • Složite svoj konferencijski raspored – dodajte sva predavanja koja vas zanimaju da ne propustite niti jedno. Naravno, možete ga i dodatno uređivati kad god poželite.  

GDJE SAM

  • Funkcija je aktivna isključivo tijekom konferencije, a možete saznati lokaciju dvorane te vrijeme koje vam je potrebno da do nje stignete obzirom na to gdje se nalazite.
  • Ako koristite našu Poslovnu mrežu (opciju povezivanja s drugim sudionicima koju uvijek možete uključiti u svom korisničkom profilu na WinDays webu), pomoću funkcije Gdje sam možete saznati tko se od sudionika mreže nalazi u istoj dvorani kao i vi te poslati poruku iz aplikacije.

KOMENTARI PREDAVANJA

  • Možete napisati komentar ili postaviti pitanje predavaču za bilo koje predavanje, pa čak i ono na kojem niste bili, a komentar će se prikazati i na web stranici konferencije. Naravno, možete komentirati unaprijed, već danas, ili nakon što poslušate predavanje.

ISPUNJAVANJE ANKETE

  • Pogledajte koje ste ankete već ispunili ili odgovorite na preostale. Ispunjavanjem ankete dajete nam vrijedne informacije zbog kojih je svaka sljedeća konferencija još bolja. Nije nebitno da za svaku ispunjenu anketu dobivate i WinCoin bodove.

VREMENSKA PROGNOZA

  • Saznajte kakvo će biti vrijeme na WinDays otoku i isplanirajte kavu na suncu tijekom pauza između predavanja. 

WINCOIN

  • Provjerite stanje svojih WinCoin bodova.
  • WinCoine možete prikupljati odlaskom na predavanja, ispunjavanjem anketa i posjetom izložbenim prostorima sponzora, a u WinCoin shopu ih možete zamijeniti ili uložiti da osvojite nagrade.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.