srijeda, 05. travnja 2017.

Donosimo vam pregled WinDays partyja

Nakon cjelodnevnih predavanja i formalnog druženja s kolegama, večeri su rezervirane za opušteniju atmosferu uz sjajne izvođače.

Smooth Tuesday

Prvi dan konferencije zaključiti ćemo s laganini tulumom kako bi sačuvali energiju za ostale dane. No, to ne znači da će plesni podij biti prazan, za što će se pobrinuti Damir Kedžo i Zsa Zsa. Njihovi lagani ritmovi stvoriti će savršenu atmosferu za druženje WinDays Business sudionika. Ukoliko želite popričati uz čašicu hladnog pića, a i zaposliti noge na plesnom podiju, vidimo se na prvom tulumu WinDays17 konferencije.


SARS Wednesday by Combis

Većina je došla na WinDayse zbog dobrih predavanja, ali neki su došli i zbog njih. Po prvi put na WinDayse dolazi nam S.A.R.S! Uzastopno rasprodani koncerti su pokazali koliko je popularan ovaj bend, a sada ćete ih imati priliku vidjeti u intimnijem izdanju jer sada sviraju samo za nas. Kao i svake godine nakon tuluma u srijedu, predviđamo da će biti nešto manje ljudi na doručku nego inače.


Second Hand Thursday

Slučajno je ispalo da je svake godine zadnji party rezerviran za rock, pa nismo htjeli niti ovaj put promijeniti tu tradiciju. Raspustite kosu i počešljajte zulufe jer će The Second Hand Band izvesti cijeli niz poznatih rock hitova, a od vas očekujemo da, kao i svake godine, pokažete da rock 'n' roll živi vječno!

 

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.