ponedjeljak, 28. studenog 2016.

17. WinDays konferencija u Poreču

Microsoft WinDays17 održat će se od 25. do 28. travnja 2017. u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola u Poreču, poznatijem kao WinDays otok.

Poreč će drugu godinu za redom ugostiti WinDays konferenciju! 17. izdanje održat će se u Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola, koji je u premijernom porečkom izdanju prošle godine dobio „nadimak“ WinDays otok. Konferencija će trajati od utorka, 25. travnja, do petka, 28. travnja 2017, a  tematski je tradicionalno podijeljena na dva dijela – WinDays17 Business i WinDays17 Technology.

WinDays17 Business održat će se u utorak i srijedu, 25. i 26. travnja 2017. i tematski fokus bit će na iskorištavanju potencijala hrvatskog gospodarstva. Ključne teme Konferencije bit će kultura uspjeha, pametne vještine i pametne specijalizacije, a bit će predstavljeni i uspješni primjeri implementacije pametnih specijalizacija u hrvatskim tvrtkama. Konferencija kvalitetom sadržaja i temama ima sve veći utjecaj na poslovno okruženje u Hrvatskoj te će i ove godine motivirati sudionike i usmjeriti ih ka poslovnoj izvrsnosti.

WinDays17 Technology kao i dosadašnjih godina donosi mnoštvo novosti vezanih uz Microsoft tehnologije, kao i rješenja bazirana na istima. Na Konferenciji ćemo predstaviti konkretne načine i tehnološka rješenja koja korisnicima omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa, prilagodbu proizvoda i rješenja, aktivnije uključivanje korisnika i osnaživanje pojedinaca i zaposlenika kako bi postigli više. Primarni fokus Konferencije bit će na inovativnim rješenjima baziranim na oblaku, s posebnim naglaskom na digital rješenja i rješenja bazirana na otvorenom kodu, ali i stvarnim primjerima kroz studije slučaja, kao i temama o sigurnosti. WinDays17 Technology je na rasporedu od srijede do petka, odnosno od 26. do 28. travnja 2017.

Kontaktirajte nas putem e-maila info@windays.hr te nas pratite putem Facebooka i Twittera.